Gå til hoved-indhold

Om Slagelse Maskinforretning A/S

Vi er en autoriseret New Holland forhandler med et bredt program af førende mærker.

Slagelse Maskinforretning A/S er auto. forhandler af New Hollands produkter og har også et bredt program i redskaber af andre førende mærker.
Derfor kan vi dække alt fra traktorer og høstmaskiner, til rendegravere, minigravere, minilæssere og teleskoplæssere.

Den bedste service og rådgivning

Direktør og daglig leder Torben Nielsen som sideløbende også varetager funktionen som værkfører samt vore 16 medarbejdere, yder en stor og personlig indsats for, at vore kunder får den bedste service og rådgivning, hvad enten det drejer sig om køb af maskiner eller serviceassistance og reservedele hvis uheldet er ude.

Specialiserede medarbejdere med stor ekspertise

Alle medarbejdere deltager løbende i uddannelser arrangeret af vore leverandører og andre eksterne kursusudbydere. Værkstedet er moderne med alle hjælpemidler, 5 veludstyrede servicevogne, 5 dygtige teknikere, som hver især er uddannet som specialister på deres felt. Vi har meget stor ekspertise på høstmaskiner og udfører service på mange storballepressere.

Stort reservedelslager

Reservedelsafdelingen har et stort og velassortereet lager, med over 30.000 forskellige reservedele til de maskiner vi sælger. Desuden står reservedelsafdelingen i online forbindelse med New Holland`s europæiske centrallager i Frankrig hvorfra der er leverancer fra dag til dag. Ekspeditionen varetages af 3 dygtige og rutinerede medarbejdere.