Skrevet af Udgivet i Nyheder

XCN1050 - NAV900 -  EZ Pilot PRO motor Kit/AutoPilot Motordrive. Løsning til traktorer/mejetærsker der ikke er foreberedt til GPS. Løsning med PLM IntelliView IV/EZ Pilot Pro  Løsning hvor der er en IV skærm i traktoren. Hvis du har spørgsamål så kontakt Os på 58 54 42 00 f.eks om et tilbud.

 

XCN 750 Dispaly 7" high-definition farve touck-skærm, kompatibel med NAV500 og med Nav 900 - ISOBUS task controller og iniversal terminal - skærmen kan styre 8 delinger og op til 24 sektioner.

Se mere under vedhæftet filer...

Skrevet af Udgivet i Nyheder

 

 

 

Indimellem oplever vi tyverier på antenner - skærme og lign. til GPS styring på traktorer.  Så sørg for at få det aflåst - taget af om natten og lagt ind så ikke nogen henter det. Det er både ærgeligt og tidskrævende når noget bliver stjålet.

Komplet autostyring på PLM Connect RTK nivaue - RING ANG. PRIS

GX450 WIFI Modem inkl. kabel til kr. 8550,- (begregnet til dem som p.t kører Radio signal)

Eller Præcision på en simpel måde XCN-1050 & Nav900 (Nav900: GPS modtaget-antenne og navigationscontroller i en enhed) kr. 25000,-

Alle priser ex. montering - moms og abb.

Se vores tilbud i vedhæftede filter Eller ring og spørg. Er din traktor ready for GPS så kan vi levere fuld GPS styring.. Ring og forhør.

 

 

Du kan udskrive en PDF med disse tilbud ved at trykke ved Hent vedhæftede filer!!!!

 


Skrevet af Udgivet i Nyheder

I 2019 var det 5 år siden kravet om sprøjtesyn trådte ikraft - derfor skal din sprøjte synes igen hvis den blev synet i 2014..

Vi er klar og HAR udstyret, ring og bestil tid for eftersyn.. på 58 54 42 00

SPRØJTESYN UDE HOS DIG!!!

 

Side 1 ud af 2

Velkommen

Tilbudsavisen fra New Holland

Tilbudsavisen fra New Holland

Åbningstider

  • Hverdage 7:00 - 16:00
  • Lør - Søn Lukket

Forretningens personale træffes også uden for normal arbejdstid ved henvendelse på forretningens vagttelefon som oplyses på tlf.svare.